ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Kάρλος Καρβαλιάλ, ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Θρύλου!

Kάρλος Καρβαλιάλ, ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Θρύλου!

Έρχονται εξελίξεις στο θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού και αναμένεται άμεσα κιόλας. Θα έπρεπε και νωρίτερα, αλλά έπρεπε να γίνει σωστό ψάξιμο για την επόμενη μέρα για τον πάγκο της ομάδας, από την στιγμή που βρίσκεται προς την πόρτα της εξόδου να ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Κοινώς, όλα δείχνουν τις επόμενες ώρες πρώτα θα ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον Ισπανό τεχνικό και ακολούθως θα ανακοινωθεί και ο διάδοχός του. Όλα δείχνουν ότι εκείνος θα είναι Πορτογάλος, ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Η περίπτωση του είναι αυτή που προκρίνεται μέχρι στιγμής για αναλάβει τον τεχνική ηγεσία του Θρύλου, ο οποίος φυσικά είχε προτάσεις από αρκετές μεγάλες ομάδες της Βραζιλίας.

Who is Who o Kάρλος Καρβαλιάλ

Ο 58χρονος προπονητής είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το σύντομο πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης το 2008. Εν συνεχεία δούλεψε σε ουκ ολίγους συλλόγους με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τη Σπόρτινγκ, την Μπεσίκτας, την Μπασάκσεχιρ, τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, τη Σουόνσι και την Μπράγκα.

Τελευταίος του χρονικά σταθμός η Θέλτα, την οποία ανέλαβε τον περσινό Νοέμβριο και την καθοδήγησε μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας ρεκόρ 10-8-11 σε 29 αγώνες και γλυτώνοντας την από τον υποβιβασμό στην Β’ Ισπανίας.

Πρόκειται για έναν προπονητή όπου είναι ο κατάλληλος να διαχειριστεί καταστάσεις, όπως είναι αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός, με την εμπειρία και την φιλοσοφία του, ώστε να επαναφέρει την ομάδα στις… ράγες της κανονικότητας. Μιλάει 5 γλώσσες, το οποίο είναι άκομα θετικό για την επικοινωνία και το κλίμα στα αποδυτήρια. Στο παλμαρέ του δύο τίτλους, το πορτογαλικό Λιγκ Καπ με τη Σετουμπάλ (2007-07) και το Κύπελλο Πορτογαλίας με τη Μπράγκα (2020-21).

Επίσης, o Kάρλος Καρβαλιάλ είναι εξαιρετικός αναλυτής συχνά στην πορτογαλική τηλεόραση και έχει μεγάλο σεβασμός από τους συμπατριώτες του, χάρη στο έργο και το κύρος του όλα αυτά τα χρόνια στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ