ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο πάτος της ΕΠΟ δεν έχει τελειωμό! Ανακοίνωσε ξανά sold out με κλειστό το πέταλο

Ο πάτος της ΕΠΟ δεν έχει τελειωμό! Ανακοίνωσε ξανά sold out με κλειστό το πέταλο

Ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται το γνωρίζουμε καιρό τώρα. Ότι μπορούν να πέσουν και πιο χαμηλά, το ξέρουμε και αυτό, όμως πόσο πιο πολύ ακόμα;

Ο πάτος της ΕΠΟ δεν έχει τελειωμό. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνεχίζεται να ξεφτιλίζεται και διαφημίζει την χώρα μας και το ποδόσφαιρο της για τους λάθους λόγους.

Μετά το φιάσκο στο ματς της Ολλανδίας με το… μαϊμού sold out και το χωράφι της OPAP Arena, όπου έγινε μεγάλος ντόρος, έρχεται νέα ξεφτίλα προσεχώς…

 Πιο συγκεκριμένα, sold out ανακοίνωσε και για το παιχνίδι με τη Γαλλία (21/11) η ΕΠΟ, όπου και πάλι όμως όπως φαίνεται το πέταλο θα είναι κλειστό. Όταν η Ομοσπονδία έβγαλε τα εισιτήρια προς πώληση, οι θύρες στο πέταλο που είναι προς το άλσος δεν ήταν διαθέσιμες, κάτι που σημαίνει πως και πάλι ένα μεγάλο κομμάτι του γηπέδου θα είναι άδειο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

 «Η στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική Ομάδα αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ανεπανάληπτη, καθώς πριν λίγο εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45, OPAP Arena). Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο προπονητής Γουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για τη μοναδική στήριξή τους που εκδηλώνεται για μία ακόμη φορά».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ