«Κόκκινη» απόβαση στην Τρίπολη!

Ο κόσμος του Θρύλου είναι παντού και πάντα στο πλευρό της ομάδας – όταν τους το επιτρέπουν φυσικά – και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.
Οι οργανωμένοι του Θρύλου τραγουδούν «όπου κι αν βρίσκεσαι θα ακολουθήσω, η γη πολύ μικρή για να σε αφήσω», μετά την μαγική απόβαση στο Λονδίνο στο ματς με την Γουέστ Χαμ, αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και στην Τρίπολη την Κυριακή (12/11), στην αναμέτρηση με τον Αστέρα.
Στις τάξεις του «ερυθρόλευκου» κόσμου επικρατεί ξεσηκωμός για το ματς της 11ης αγωνιστικής της Super League, στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, μετά και την απόρριψη της έφεσης για την τιμωρία της ομάδας και άπαντες είναι συσπειρωμένοι.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι πάνω από 3.000 ΓΑΥΡΟΙ έχουν κλεισμένη θέση στην Τρίπολη, για να δώσουν δύναμη, με φωνή και τραγούδι, στους Πειραιώτες στο σημαντικό ματς πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα από την Αρκαδία!