ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Γιόβετιτς ξέρει το Νησί!

Ο Γιόβετιτς ξέρει το Νησί!

Ο Στέβαν Γιόβετιτς θα μπορούσε να έχει μια ευκαιρία για να πάρει φανέλα βασικού από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στο αποψινό ματς. Χωρίς αυτό να είναι δεδομένο, αλλά η υποψηφιότητα του σίγουρα είναι σοβαρή.

 Και αυτό το ματς θα είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο, μιας και θα είναι το πρώτο στο αρχικό σχήμα σε αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ εφέτος για τον ίδιο και δεύτερο συνολικά, αφού πρώτα φορά εμφανίστηκε στην ενδεκάδα από το ξεκίνημα, στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, έχοντας μάλιστα και εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο έμπειρος φορ, έχει να αγωνιστεί βασικός σε παιχνίδι για διοργάνωση στην Ευρώπη έξι χρόνια πριν και συγκεκριμένα από την 1η Νοεμβρίου του 2017 και ένα παιχνίδι της Μονακό με αντίπαλο την Μπεσίκτας, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! Στις διοργανώσεις της UEFA, έχει λάβει μέρος με έξι διαφορετικές ομάδες (μαζί με τον Ολυμπιακό), αφού είχαν προηγηθεί οι παρουσίες του με Παρτιζάν, Φιορεντίνα, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Μονακό, ενώ έχει παίξει σε αγώνες τέτοιου επιπέδου 25 φορές, «μετρώντας» εννέα γκολ και τρεις ασίστ. Και φυσικά στο διάστημα αυτό, δεν θα μπορούσε να μη βρει μπροστά του, αγγλικές ομάδες, τις οποίες και έχει «πληγώσει». Με τη φανέλα της Φιορεντίνα είχε σκοράρει δύο τέρματα στο 2-0 με την Λίβερπουλ τη σεζόν 2009-10, ενώ το 2017, είχε καθοριστική ασίστ σε επικράτηση της Σεβίλλης με αντίπαλο την Λέστερ.

 Το Νησί το γνωρίζει πολύ καλά ο Μαυροβούνιος φορ, αφού τη σεζόν 2013-14, αλλά και τη σεζόν 2014-15, φόρεσε τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι. Και στα 44 ματς που έπαιξε (1763 λεπτά), σκόραρε έντεκα γκολ και «μοίρασε» έξι ασίστ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ