ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο κόσμος του Θρύλου έδειξε το μέλλον για τη συνέχεια!

Ο κόσμος του Θρύλου έδειξε το μέλλον για τη συνέχεια!

Ναι ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που έπρεπε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έως τον τελευταίο ποδοσφαιριστή. Είναι πολλοί οι παράγοντες που έφεραν αυτήν την εικόνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Aς τα πάρουμε όμως, από την αρχή, ο Ολυμπιακός άλλαξε τα πάντα τη φετινή σεζόν, με στόχο να δημιουργήσει μία ομάδα που όλοι θα θέλουν να βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο και η οποία θα επιστρέψει ξανά στην κορυφή και στους τίτλους, εκεί δηλαδή που αξίζει.

Ακόμη οι Πειραιώτες, όπως είναι φυσικό, με τόσα πολλά νέα πρόσωπα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που μπορεί, ωστόσο, ήδη έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, τα οποία έχουν κερδίσει τον κόσμο του Θρύλου.

Μάλιστα, παρά το χθεσινό τραγικό αποτέλεσμα, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» συνεχίζουν να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθεια που γίνεται, βλέπει την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα και ανυπομονεί για τη συνέχεια.

Η τεράστια αυτή στήριξη του λαού του Θρύλου, προς την ομάδα αποτελεί και την καλύτερη απάντηση προς όλους εκείνους που έσπευσαν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στους «ερυθρόλευκους».

Ο λαός του Ολυμπιακού ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει, έχει μάτια και βλέπει τον νέο Θρύλο που χτίζεται και για ακόμη μία φορά είναι έτοιμος να αποτελέσει την ασπίδα του συλλόγου.

Ο κόσμος δεν πρέπει να χάσει την πίστη του για ένα τραγικό βράδυ, πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται ακόμη περισσότερο δίπλα στην ομάδα και με τη στήριξή του να τη βοηθήσουν να πετύχει όλους τους στόχους της. Αρχής γενομένης με το ματς με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και στην συνέχεια στην Τρίπολη με τον Αστέρα, όπου οι Πειραιώτες θέλουν με τον κόσμο τους να επιστρέψουν στις νίκες και να αποκτήσουν ψυχολογία για την συνέχεια.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ