ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

H… ισορροπία στα αριστερά!

H… ισορροπία στα αριστερά!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις και μια από αυτές όπου μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια, είναι του αριστερού άκρου της «οπισθοφυλακής». Εκεί όπου υπάρχει ο Ορτέγκα, αλλά και ο Κίνι, που μπορεί κατά κύριο λόγο να παίζει στα δεξιά της «οπισθοφυλακής», αλλά είναι ένας «πασπαρτού» που μπορεί να δώσει βοήθειες και στα αριστερά της άμυνας.

 Μέχρι στιγμής, ο Ισπανός προπονητής έχει «μοιράσει» πολύ καλά το χρόνο στη θέση αυτή και είναι αξιοσημείωτο πως ο Ορτέγκα έπαιξε για πρώτη φορά τρία διαδοχικά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα μετά τη διακοπή. Όταν και ήταν βασικός τόσο «αιώνιο» ντέρμπι που δεν ολοκληρώθηκε, όπως και στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ, όπου ήταν αξεπέραστος από την πλευρά του. Αναφορικά με τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ήταν και πάλι «ενδεκαδάτος» και διεύρυνε το σερί του. Οι δύο παίκτες βέβαια, δεν έχουν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Από τη μια, ο Κίνι ήταν από την αρχή στην ομάδα και την προετοιμασία και για το λόγο αυτό ήταν «παρών» και μάλιστα… αναντικατάστατος στη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη μεριά, ο Αργεντινός μπακ, δεν είχε ακόμα ενταχθεί στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

 Επιπροσθέτως, ο Κίνι έχει παίξει πολλά λεπτά και στο δεξί άκρο της άμυνας. Για την ακρίβεια, ξεκίνησε βασικός στα παιχνίδια με Λαμία, Κηφισιά και ΟΦΗ ως δεξιός μπακ και από το πόσο αυτό «κατέγραψε» 270 αγωνιστικά λεπτά. Βάζοντας κάτω τη… σούμα, θα διαπιστώσει κανείς εύκολα πως μπορεί ο Κίνι να έχει ιδρώσει τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 13 αγώνες (1 γκολ) και 956 αγωνιστικά λεπτά και ο Ορτέγκα εννέα φορές (2 ασίστ) και 611 λεπτά, αλλά ο χρόνος που έχουν παίξει ως αριστεροί μπακ, είναι μεταξύ 600 και 700 λεπτών για αμφότερους.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ