ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ποντένσε «ισοφάρισε» τον εαυτό του!

Ο Ποντένσε «ισοφάρισε» τον εαυτό του!

 Απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην επικράτηση επί του ΟΦΗ, ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέτυχε και τα δύο γκολ του θρύλου, στη μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ αξιοποιώντας τις ασίστ των Μασούρα και Γιόβετιτς και όπως και στα Ιωάννινα, ήταν αυτός που «σφράγισε» μια ακόμα επιτυχία του θρύλου στην περιφέρεια.

 Αναλυτικότερα, ο Ποντένσε εμφανίζεται πιο «παραγωγικός» από ποτέ, αφού αυτή τη στιγμή έχει φτάσει ήδη τα πέντε τέρματα στην Σούπερ Λιγκ και είναι ο πιο εύστοχος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος, σκοράροντας ένα γκολ ανά δύο τελικές προσπάθειες! Μια εντυπωσιακή επίδοση από τον πρώην άσο της Γούλβς, ο οποίος μάλιστα έχει και ένα κερδισμένο πέναλτι και μια ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ δεν ήταν ακόμα μέλος της ομάδας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του «μαραθωνίου».

 Είναι εντυπωσιακό μάλιστα πως ο Ντανιέλ έχει καταφέρει κάτι… μοναδικό. Να έχει σημειώσει πέντε γκολ στο πρωτάθλημα σε έξι αγώνες, όσα είχε και στην πρώτη του χρονιά στον Πειραιά μέχρι το φινάλε της Σούπερ Λιγκ! Φυσικά, έχοντας σημειώσει και ένα τέρμα με την Μπάτσκα Τόπολα έχει έξι γκολ στο ενεργητικό του συνολικά και έχει μπει πολύ δυναμικά στο κομμάτι του σκοραρίσματος. Κάτι που του είχε λείψει σε μεγάλο βαθμό στην πρώτη του σεζόν στο λιμάνι, όταν και έκανε τα… πάντα, αλλά αρκετές φορές δεν είχε τα καλύτερα «τελειώματα».

 Φυσικά, ο Ολυμπιακός είναι και η ομάδα όπου έχει τα περισσότερα γκολ και ασίστ στην καριέρα του, αφού το «19-17» που έχει σε τέρματα και ασίστ δεν το πέτυχε στην Αγγλία, σε πάνω από 100 αγώνες με την Γούλβς (105 συμμ, 16 γκολ, 9 ασίστ), αλλά ούτε και στην Πορτογαλία με τις φανέλες της Σπόρτινγκ και της Μορειρένσε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ