ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στη Γουέστ Χαμ η προσοχή του Θρύλου!

Στη Γουέστ Χαμ η προσοχή του Θρύλου!

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, μετά τα «παραμύθια» και τη διακοπή στο «Γ. Καραϊσκάκης», την περασμένη Κυριακή (22/10). Με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Ευρώπη!

Ο Θρύλος έχει αφήσει στην... άκρη το πρωτάθλημα και έχει ρίξει όλο του το «βάρος» στο Europa League και τη μεγάλη «μάχη» με την ισχυρή Γουέστ Χαμ στον Ναό, την Πέμπτη (26/10), για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Κόντρα στην ομάδα της Premier League, οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο, όμως προετοιμάζονται σε «φουλ» ρυθμούς στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ώστε με «όπλο» τον κόσμο τους στο «κάστρο» τους, να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό, την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δεν υπολογίζει στους Νίκολας Φρέιρε και Ανδρέα Ντόη για τραυματισμό και τιμωρία, αντίστοιχα και έχει στη διάθεσή του για το κέντρο της άμυνας μόνο τον Παναγιώτη Ρέτσο και τον Τζάκσον Πορόζο. Με τον Ισπανό προπονητή να προετοιμάζει τον Πορόζο για παρτενέρ του Ρέτσου στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Από ‘κει και πέρα, ο Σαντιάγκο Έσε επέστρεψε στις προπονήσεις του Θρύλου και τέθηκε και πάλι στα πλάνα του Μαρτίνεθ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Αργεντινός παικταράς θα δώσει το «παρών» στον Ναό, στο μεγάλο ευρωπαϊκό ματς με τη Γουέστ Χαμ, είτε ως «δίδυμο» με τον Μαντί Καμαρά, είτε σε τριαδά και με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στο κέντρο.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (25/10), λοιπόν, στο Ρέντη ο Μαρτίνεθ θα αποφασίσει για την «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα που θα «κατεβάσει» στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη «μάχη» με την αγγλική ομάδα, για την 3η «στροφή» του Europa League.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ