ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πιο δημιουργικός και απειλητικός ο Μπιέλ

Πιο δημιουργικός και απειλητικός ο Μπιέλ

Ο Πεπ Μπιέλ είναι ένας ποδοσφαιριστής από τον οποίο και περιμένει πολλά ο Ντιέγο Μαρτίνεθ στη συνέχεια της σεζόν και ειδικότερα, στον πολύ απαιτητικό «μαραθώνιο» που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, είναι ένας ποδοσφαιριστής με «φρέσκα» πόδια, αφού δεν ήταν στο «γκρουπ» των διεθνών, ενώ σημειώνεται πως και στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπάτσκα Τόπολα, δεν είχε πάρει αγωνιστικά λεπτά.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, είτε παίζοντας στα άκρα, είτε παίζοντας πίσω από τον επιθετικό, έχει δείξει τις… απειλητικές του διαθέσεις και μπορεί να έχει σημειώσει μόλις δύο τέρματα ως τώρα, ωστόσο θα μπορούσε να αυξήσει τον αριθμό αυτό στη συνέχεια, αν είναι πιο προσεκτικός και τυχερός στα «τελειώματα» του. Εξάλλου, είναι σημαντικό να δούμε και τι αναφέρει η στατιστική της Stoiximan Super League. Εκεί, όπου ο Μπιέλ είναι αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο το πρωτάθλημα ο παίκτης με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες, έστω και σε... ισοβαθμία με τους Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Κόστας Άλεξιτς των Σερρών.

Αυτό πάντως που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι, πως ο Μπιέλ έχει εμφανιστεί πιο δημιουργικός σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν και στο πρωτάθλημα έβγαλε τρεις «κολλητές» ασίστ στα παιχνίδια με την Κηφισιά, τον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, στα δύο από τα παραπάνω πέρασε στο γήπεδο σαν αλλαγή. Από εκεί και πέρα, μια πάσα για γκολ σε συμπαίκτη του είχε και στο 3-0 επί της Τσουκαρίτσκι στην Σερβία και συνολικά, έχει τέσσερις στο «ταμείο» του. Τον αριθμό αυτόν αξίζει να τονίσουμε, πως τον είχε φτάσει πέρυσι, στο φινάλε της σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ