ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πωρωτική ομιλία Μαρτίνεθ: «Σας πιστεύω όλους»!

Πωρωτική ομιλία Μαρτίνεθ: «Σας πιστεύω όλους»!

Το να είσαι προπονητής σε μια ομάδα δεν σημαίνει μόνο να καθοδηγείς τους παίκτες τακτικά στο γήπεδο. Δεν σημαίνει να έχει την ευθύνη μόνο των αγωνιστικών θεμάτων. Κάθε άλλο. Πρέπει να είναι και ψυχολόγος, να είσαι και καθοδηγητής συνολικά, προς τους παίκτες τους οποίους έχεις στο πλευρό σου. Αυτό κάνει και ο Nτιέγκο Μαρτίνεθ αυτή τη στιγμή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να «φτιάξει» με τις ομιλίες τους παίκτες ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και μία εξ αυτών είχε έντονο πρωταθληματικό χαρακτήρα!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός:

«Όλοι γνωρίζετε ότι αυτή εβδομάδα είναι πολύ ξεχωριστή. Και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, για να ανταπεξέλθουμε. Έχουμε μπροστά μας τρία πολύ σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τρία παιχνίδια κομβικά, τα οποία έχουν διαφορετικές δυσκολίες, αλλά πρέπει σε όλα να εμφανιστούμε όπως πρέπει. Θέλουμε να νικήσουμε. Θέλω να είστε όλοι έτοιμοι.

Σας υπολογίζω και σας πιστεύω όλους. Ο καθένας μπορεί να μπει και να παίξει. Έχουμε καλή ομάδα. Και κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει να κάνουμε καλές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, με καλή νοοτροπία, για να είμαστε στο 100% στα δύσκολα ματς που έρχονται».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ