ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εξοργισμένος με τον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena (και) ο Φαν Ντάικ

Εξοργισμένος με τον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena (και) ο Φαν Ντάικ

Ντροπή, ξεφτίλα και αηδία για την εικόνα που βγάζει προς τα έξω η ΕΠΟ και η ΑΕΚ. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να κάνει παράπονα για την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της OPAP Arena.

Μετά το τέλος του αγώνα των «οράνιε» με την Ελλάδα, ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ και της Ολλανδίας ήταν εξοργισμένος με το γεγονός ότι οι παίκτες των δύο ομάδων κλήθηκαν να παίξουν σε ένα... χωράφι. Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός ανέφερε: «Είδες τον αγωνιστικό χώρο. Είναι φρικτός. Είναι απίστευτο που επιτρέπεται ακόμα σε αγώνες τέτοιου επιπέδου».

Προφανώς οι δηλώσεις του θα «παίξουν» παντού, αφού πρόκειται για έναν αγώνα που παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές από τις τηλεοράσεις τους και όχι μόνο. Η ξεφτίλα και η ανικανότητα της ΕΠΟ φάνηκε για άλλη μία φορά. Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να παραλείψει το κλειστό πέταλο της OPAP Arena, με τις σπασμένες καρέκλες. 

Φανταστείτε έναν άνθρωπο που παίζει στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου, να έρχεται εδώ και να βλέπει αυτό το χάλι σε ένα υποτίθεται καινούριο γήπεδο, το οποίο μοιάζει σαν να έχει φτιαχτεί πριν δεκαετίες. Η απόλυτη ξεφτίλα...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ