ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εβδομάδα ντέρμπι, εβδομάδα αποδείξεων

Εβδομάδα ντέρμπι, εβδομάδα αποδείξεων

Στον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν ήδη για την προσεχή Κυριακή. Και ας μην μπορούν να το κάνουν ολοκληρωτικά και σε απόλυτο βαθμό. Η ομάδα του Μαρτίνεθ έχει μπροστά της  το «αιώνιο ντέρμπι» στο Καραϊσκάκη. Μπορεί να μην έχει ο Θρύλος τη δυνατότητα να προετοιμάσει μόνο αυτό, τούτη την ώρα, καθώς ακολουθούν οι ευρωπαικές» μάχες με την Γουέστ Χαμ και σημαντικά παιχνίδια εκτός και εντός έδρας

Ο Ολυμπιακός δεδομένα δεν πρόκειται να αγνοήσει και να «παρατήσει» το παιχνίδι με τον Παναθηναικό. Έχει παίκτες το ρόστερ του Ολυμπιακού και μπορεί να βασιστεί σε εναλλακτικές λύσεις ο Μαρτίνεθ, για να πάρει την Κυριακή αυτό που θέλει, προκειμένου να έχει φρέσκους για το ματς με την Γουέστ Χαμ.

Αλλά τα σπουδαία είναι την Κυριακή. Ο κόσμος ανυπομονεί να βρεθεί στο Ναό και να στηρίξει την ομάδα να πάρει τη νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου. Και ότι η κορυφή είναι υπόθεση Θρύλου και ότι εκείνος θα κουμαντάρει την εξέλιξη που θα έχει το πρωτάθλημα. Όλα είναι μπροστά. Εβδομάδα ντέρμπι, εβδομάδα αποδείξεων και ο Θρύλος καλείται να είναι έτοιμος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ