ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Ολυμπιακός Β'

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Ολυμπιακός Β'

Ο Ολυμπιακός Β' πάλεψε απέναντι στον Ιωνικό, στο Ρέντη, όμως πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 18ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι, ωστόσο απάντησαν στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

Στο 67', ο Μαρίνος έγίνε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή και με μία όμορφη ενέργεια γύρισε το σώμα του για να σουτάρει και να τη στείλει στα δίχτυα του Κότνικ, ισοφαρίζοντας σε 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Στο τέλος του ματς, η ομάδα της Νίκαιας έμεινε με 10 παίκτες, μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας, ο οποίος είδε τη δεύτερη κίτρινη, ενώ με 10 έμεινε και ο Ολυμπιακός Β', καθώς ο Μπιανκόν είδε και εκείνος τη δεύτερη κίτρινη, μετά από διαπληκτισμό με τους φιλοξενούμενους.

Ολυμπιακός Β: Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (65′ Πινακάς), Μαρίνος, Κωστή, Κωστούλας (65′ Φατινγκά), Καρακούτης.

Ιωνικός: Κότνικ, Τζανακάκης, Ζάχαβι, Σόουζα, Γκοράνοφ, Κάνκολα, Γκίνη (56′ Λινάρδος), Οικονομίδης, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι, Ζοάο Σίλβα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ