ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα δίνει όλα για το ντέρμπι ο Φρέιρε!

Τα δίνει όλα για το ντέρμπι ο Φρέιρε!

Ο Ολυμπιακός θα μπει σε μια περίοδο μίνι προετοιμασίας λόγω της διακοπής για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων χωρίς οκτώ παίκτες, αλλά στο μυαλό θα είναι και ο Παναθηναϊκός.

Για την ακρίβεια ο Ολυμπιακός θα μπει σε ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του. Και θα ήθελε να έχει και τον Νικολάς Φρέιρε.

Ο Αργεντινός στόπερ αποχώρησε με μυϊκές ενοχλήσεις στο ματς του Ολυμπιακού στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ κι ύστερα διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση. Όπως φαίνεται θα τον… ζορίσει αρκετά έως ότου τού επιτρέψει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο Φρέιρε έχει αρχίσει ό,τι χρειάζεται για να θεραπευτεί, όμως πρέπει να ανταποκριθεί κι ο οργανισμός του. Η προσπάθεια γίνεται για να προλάβει να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα το προλάβει σίγουρα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει, αν υποθέσουμε ότι προλαβαίνει ιατρικά ή θα τον αφήσει στον πάγκο λόγω της αναμενόμενης ανετοιμότητας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ