ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το βίντεο που «ξεγυμνώνει» τη διαιτησία-αηδία του Μπαστιάν! (video)

Το βίντεο που «ξεγυμνώνει» τη διαιτησία-αηδία του Μπαστιάν! (video)

Μια ακόμη ...σφαγή του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και αναφερόμαστε στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League με τη Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία. Ο Γάλλος Μπαστιάν σφύριξε 80-20 σε βάρος των «ερυθρόλευκων», με χαρακτηριστικό παράδειγμα εννέα λάθος αποφάσεις που επισημαίνουμε και με αποκορύφωμα την ανύπαρκτη αποβολή του Ντόη στο 71'.

Το βίντεο που ακολουθεί «ξεγυμνώνει» τη διαιτησία-αηδία του Μπαστιάν, ενώ οι διαθέσεις του, όπως θα δείτε, φάνηκαν από την αρχή...

Ιδού οι λάθος αποφάσεις:

-Στο 2' δεν καταλόγισε φάουλ που έγινε στον Ποντένσε.

-Στο 6' «έπνιξε» ένα ακόμη φάουλ υπέρ του Φορτούνη. Εγινε εν ψυχρώ κλάδεμα...

-Στο 13' δεν καταλόγισε κίτρινη κάρτα στον Ράκονιατς για φάουλ σε βάρος του Εσε με χρήση αγκώνα. Είναι η φάση που ο Αργεντινός μάτωσε και βγήκε για τις πρώτες βοήθειες.

-Στο 22' ο Τσβέτσκοβιτς έκανε ηθελημένο φάουλ στον Φορτούνη, ανέκοψε οργάνωση επίθεσης, όμως και πάλι ο ρέφερι δεν έβγαλε κίτρινη κάρτα.

-Στο 36' ο Μπαστιάν έκανε μόνο παρατηρήσεις στον Στάνιτς που έκανε φάουλ στον Ροντινέι χωρίς να έχει πρόθεση να παίξει τη μπάλα και με μόνο σκοπό να τον σταματήσει. Άλλη μια κίτρινη κάρτα που δεν έβγαλε ο Γάλλος.

-Στο 41' ακόμη ένα εν ψυχρώ κλάδεμα του Ντάκοβατς στον Ροντινέι. Ο Γάλλος καταλόγισε το φάουλ, όμως ούτε εδώ έβγαλε την κίτρινη κάρτα που «επιβάλει» ο κανονισμός.

-Στο 53' ο Ράντιν σταμάτησε υποσχόμενη επίθεση του Ποντένσε (και πάλι ένα φάουλ χωρίς ο παίκτης της σερβικής ομάδας να έχει πρόθεση να παίξει τη μπάλα) και πάλι δεν βγήκε η κίτρινη κάρτα.

-Στο 69' δεν έδωσε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, στη συνέχεια καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ υπέρ της Μπάτσκα Τόπολα.

-Στο 71' έδωσε ένα αμφισβητούμενο φάουλ στον Γιοβάνοβιτς και απέβαλε αδικαιολόγητα τον Ντόη με ανύπαρκτη απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Ντόη δεν ήταν τελευταίος παίκτης καθώς δίπλα του ήταν ο Ρέτσος. Η απόσταση που έγινε η αμφισβητούμενη παράβαση από την εστία είναι 27,1 μέτρα, ενώ ο Ρέτσος απέχει 24,8 μέτρα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ