ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πλάνο του Μαρτίνεθ για Μπάτσκα Τόπολα!

Το πλάνο του Μαρτίνεθ για Μπάτσκα Τόπολα!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Σερβία, για την «μάχη» με την Μπάτσκα Τόπολα, την Πέμπτη (5/10) το βράδυ (19:45), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Aπόψε, οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι και θέλουν νίκη, ώστε να φτιάξουν και το ευρωπαϊκό τους μέλλον, παίρνοντας προβάδισμα τουλάχιστον για την 3η θέση αλλά και συνολικά για να παίζουν και με… κοντομάνικα εκτός Ελλάδας.

Όσον αφορά στην αποψινή ενδεκάδα του Θρύλου, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει αρκετά πράγματα στο μυαλό του. Ο Ισπανός τεχνικός κόουτς έχει δοκιμάσει αρκετά πράγματα, όμως φέρεται να έχει καταλήξει σε σύστημα 4-2-3-1, με τα «ερωτηματικά» να είναι δύο. Ποια είναι αυτά;

Το ένα αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, εάν θα ξεκινήσει, δηλαδή αν ο έμπειρος (και ξεκούραστος) Κίνι θα είναι εκείνος που θα ξεκίνησει για το αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Ορτέγκα που ήταν βασικός στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ. Το άλλο «ερωτηματικό» είναι ποιος θα ξεκινήσει στα «φτερά», Μασούρας ή Μπιέλ. Φαβορί, όμως, μοιάζει ο Έλληνας άσος.

Το ρεπορτάζ, έως τώρα, «λέει»: Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου και αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα οι Ορτέγκα, Ντόη, Ρέτσος και Ροντινέι. Στο κέντρο, μπροστά από τον Έσε, ο Μαντί Καμαρά, ενώ βασικός στο «10» θα είναι ο Φορτούνης Μπροστά στην επίθεση, οι Μασούρας, Ποντένσε και Ελ Κααμπί φαίνεται πως θα πάρουν φανέλα βασικού.

Μένει να φανεί τι θα επιλέξει τελικά το βράδυ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο κρίσιμο ματς για το ευρωπαικό μέλλον του Ολυμπιακού…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ