ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δύσκολα για Μπάτσκα Τόπολα ο Φρέιρε...

Δύσκολα για Μπάτσκα Τόπολα ο Φρέιρε...

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το «διπλό» στους Ζωσιμάδες και ξεκινάει την προετοιμασία του για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, στη Σερβία (05/10).

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καταστρώνει τα πλάνα ενόψει της ευρωπαϊκής αποστολής του Ολυμπιακού, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτά να μην βρίσκεται ο Νίκολα Φρέιρε.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα με πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στον μεθαυριανό αγώνα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Ρέτσος, από τη στιγμή που θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, θα πάρει τη φανέλα βασικού από τον Μαρτίνεθ, τον έχει πιστέψει περισσότερο από όλους τους στόπερ του άλλωστε. Αν τελικά δεν καταφέρει ο Φρέιρε να είναι στη διάθεσή του, ο Ντόι είναι το φαβορί για να είναι στο πλευρό του Ρέτσου.

Εν αναμονή των νέων για τον Φρέιρε έτσι, ώστε να αποφασίσει και ο Μαρτίνεθ πως θα πορευθεί στον ανασταλτικό τομέα, στο ματς κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα το βράδυ της Πέμπτης…

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ