ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εσε: «Απορώ με την απόφαση του διαιτητή να μη δώσει ούτε φάουλ»

Εσε: «Απορώ με την απόφαση του διαιτητή να μη δώσει ούτε φάουλ»

Στο χθεσινό (21/9) ματς του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o Σαντιάγκο Εσε έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφού δέχθηκε σκληρή αγκωνιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια, οδηγήθηκε με ζαλάδες και «σκισμένη» μύτη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, ο νεαρός Αργεντινός μέσος του Θρύλου υπέστη κάταγμα στη μύτη. Κάτι που σημαίνει, ότι ο 21χρονος άσος θα μείνει εκτός προπονήσεων των «ερυθρόλευκων» για μία βδομάδα, ενώ θα φορέσει και ειδική προστατευτική μάσκα.

Στις δηλώσεις του, ο χαφ των Πειραιωτών υπογράμμισε: «Αυτά γίνονται πάνω στο παιχνίδι, δεν πιστεύω ότι υπήρχε πρόθεση, αλλά απορώ με την απόφαση του διαιτητή να μην δώσει ούτε φάουλ και να σταματούσε το παιχνίδι. Δεν ζητώ να τιμωρούσε τον αντίπαλο μου, ούτε κρατώ κακία, αλλά χάσαμε τον ρυθμό μας εκείνη τη στιγμή. Έχω σπάσει τη μύτη μου και θα δούμε πότε θα επιστρέψω. Πονάω αρκετά. Μέχρι εκείνη την στιγμή, ο Ολυμπιακός έπαιζε δυνατά κι εγώ μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα. Προσπάθησα να συνεχίσω, αλλά ζαλιζόμουν κι έπρεπε να αντικατασταθώ. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δείξαμε ότι είχαμε δυνάμεις και καλή εικόνα. Θα συνεχίσουμε κι έχουμε την ικανότητα να... γυρίσουμε την κατάσταση στον όμιλο».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ