ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Που να φτάσει στο 100% του...

Που να φτάσει στο 100% του...

Βρισκόμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ακόμα έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας έως το φινάλε της Σούπερ Λίγκας.

Πολλά μπορεί να γίνουν λόγος κριτικής για το χθεσινό ματς. Για τον τρόπο που μπήκε ο Ολυμπιακός αλλά και για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη συνέχεια. Ακόμα και για τις αλλαγές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Θρύλος δεν είναι ακόμα έτοιμος, αλλά έδειξε σημάδια επιστροφής στην κανονικότητα, με τον κόουτς του Θρύλου να παίρνει πολλά από μερικούς παίκτες.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Ντάνιελ Ποντένσε,  ο οποίος παρότι μπήκε αμέσως στα… βαθιά, -είχε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τον περασμένο Μάιο, άρα σχεδόν 4 μήνες – έδειξε με το... καλημέρα πως όταν φορτσάρει αγωνιστικά θα κάνει ξανά και για τα καλά τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Στη στιγμή του γκολ δεν συζητάμε φυσικά για τον Φορτούνη και το πόσους παίκτες πέρασε για να βγάλει τη μπάλα στον Ροντινέι. Το πώς έκανε τα δύσκολα να φαίνονται απλά.

Ο Ποντένσε με την κίνησή του και την αλλαγή κατεύθυνσης έχει περάσει τη μπαλιά μέσα από 3 παίκτες για το τέρμα του Ελ Κααμπί και γενικά είχε τις στιγμές του στο ντέρμπι. Έδειξε έτσι ο Πορτογάλος διεθνής πως γύρισε για να κάνει και πάλι τη διαφορά και την έκανε ήδη στην πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του.

 Όταν ο Ντάνιελ Ποντένσε πιάσει το 100% θα ανεβάσει ξανά επίπεδο τον Ολυμπιακό και θα είναι σε θέση να καθορίσει πολλά παραπάνω πράγματα αλλά και πολλά ματς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ