ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα διλήμματα και οι σίγουροι ενόψει ΑΕΚ...

Τα διλήμματα και οι σίγουροι ενόψει ΑΕΚ...

Πρώτο ντέρμπι της σεζόν, πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να δείξει και να αποδείξει πώς επέστρεψε για τα καλά. Και τι καλύτερο όταν έχει απέναντι την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, την ομάδα που θέλει να κοντράρει και να της πάρει το στέμμα για να ανέβει αυτός, ξανά, στην κορυφή.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έχει κατασταλάξει ακόμη όσον αφορά τους 11 που θα ξεκινήσουν, ωστόσο, υπάρχουν οι σίγουροι, αλλά και τα διλήμματα.

Η λογική λοιπόν λέει ότι ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Ροντινέι στα δεξιά της άμυνας και ένας εκ των Κίνι ή Ορτέγκα στα αριστερά, με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Στο κέντρο της άμυνας ο σίγουρος είναι ο Ρέτσος που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Φρέιρε να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο πλευρό του διεθνούς στόπερ.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, είναι δεδομένο πως το δίδυμο θα είναι αυτό τον Έσε και Μαντί Καμαρά, με τον Μασούρα να είναι μπροστά τους και τον Φορτούνη να κινείται προς τα αριστερά όπως έχει συνηθίσει να παρατάσσει την ομάδα ο Μαρτίνεθ στις φετινές αναμετρήσεις των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Κααμπί, ενώ το δίλημμα στην μεσοεπιθετική γραμμή είναι αν θα ξεκινήσει ο Μπιέλ που φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο, με τον Σκάρπα να έχει κι αυτός πιθανότητες να παίξει βασικός.

Ο Μαρτίνεθ δεν έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται και η έκπληξη σε κάποια θέση. Ουσιαστικά οι σίγουροι είναι 8 με τον Φορτούνη να είναι αυτός που θα έχει ρόλο-κλειδί κόντρα στην ΑΕΚ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ