ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πωρωτική ομιλία Μαρτίνεθ: «Να δείξουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι εδώ»

Πωρωτική ομιλία Μαρτίνεθ: «Να δείξουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι εδώ»

Το να είσαι προπονητής σε μια ομάδα δεν σημαίνει μόνο να καθοδηγείς τους παίκτες τακτικά στο γήπεδο. Δεν σημαίνει να έχει την ευθύνη μόνο των αγωνιστικών θεμάτων. Κάθε άλλο. Πρέπει να είναι και ψυχολογος, να είσαι και καθοδηγητής συνολικά, προς τους παίκτες τους οποίους έχεις στο πλευρό σου. Αυτό κάνει και ο Nτιέγκο Μαρτίνεθ αυτή τη στιγμή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να «φτιάξει» με τις ομιλίες τους παίκτες ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και μία εξ αυτών είχε έντονο πρωταθληματικό χαρακτήρα!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός:

«Έχουμε μπροστά μας το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο οφείλουμε να πάμε εμφανιστούμε προετοιμασμένοι, αποφασισμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Προερχόμαστε από τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά τώρα έχουμε έναν αγώνα που έχει ξεχωριστή σημασία. Και γιατί είναι το πρώτο ντέρμπι, αλλά και γιατί αγωνιζόμαστε απέναντι στην ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι. Και οφείλουμε να δείξουμε αυτό που όλοι όσοι είμαστε εδώ πιστεύουμε: Ότι ο Ολυμπιακός είναι εδώ. Ότι εμείς θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και θα το κατακτήσουμε. Γιατί είμαστε ο Ολυμπιακός. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να κάνουμε… δήλωση για το τι θέλουμε να κάνουμε φέτος. Αυτοί είναι οι πρωταθλητές, αλλά είναι μια νέα σεζόν. Και εμείς πρέπει να είμαστε θετικοί. Να είμαστε αποφασισμένοι και να δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε».

Επίσης ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε από τους παίκτες του να μην αγχώνονται, αλλά να περιμένουν με δίψα την κυριακάτικη αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Δεν θέλω να αγχώνεστε. Θέλω να περιμένετε με ανυπομονησία τα μεγάλα παιχνίδια. Γιατί αυτά τα παιχνίδια θέλουν να παίζουν και να κερδίζουν όλοι. Δεν τελειώνει τίποτα εάν νικήσουμε ή χάσουμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Αλλά είναι σημαντικό να είμαστε αυτοί που πρέπει. Στο τέλος της ημέρας να είμαστε όλοι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι ότι τα δώσαμε όλα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ