ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εθνικές… υποχρεώσεις για τον Σολμπάκεν!

Εθνικές… υποχρεώσεις για τον Σολμπάκεν!

Προφανώς στην Ολυμπιακό ήδη έχουν μπει στους ρυθμούς του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ. Φυσικά και είναι ακόμα εξαιρετικά νωρίς για οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το αγωνιστικό πλάνο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Εξάλλου ο Ισπανός τεχνικός έχει πολλά να δει στις προπονήσεις στο Ρέντη, μέχρι να πάρει οριστικές αποφάσεις.

Ωστόσο, ο 42χρονος τεχνικός δεν θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει επί... χόρτου τις σκέψεις που θα κάνει επί χάρτου, πριν από το τέλος της εβδομάδας. Τότε αναμένεται η επιστροφή του Όλα Σολμπάκεν από τις υποχρεώσεις του, με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας.

Ο Νορβηγός εξτρέμ έχει ματς για τα προκριματικά του Euro με την εθνική ομάδα της χώρας του, απόψε το βράδυ (21:45) στο Όσλο, με αντίπαλο την Γεωργία. Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Νορβηγία, ο εξτρέμ του Θρύλου θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα.

Αυτό που έχει σημασία για τον Μαρτίνεθ, είναι πως ο Νορβηγός θα κάνει το ταξίδι για την επιστροφή στην Ελλάδα την Τετάρτη και αναμένεται να μπει με την υπόλοιπη ομάδα στην προπόνηση της Πέμπτης. Και θα είναι ουσιαστικά ο τελευταίος από τους διεθνείς, που θα επιστρέψει στο Ρέντη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ