ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To MEGA για τη νίκη της Εθνικής (video)

To MEGA για τη νίκη της Εθνικής (video)

Στις νίκες επέστρεψε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που επιβλήθηκε 5 - 0 του Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro.

Η Εθνική δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ το οποίο και συνέτριψε με 5 – 0 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρήκε από νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Πέλκα στο 9’ να κάνει το 1 – 0 και γρήγορα, στο 23’, τον Μαυροπάνο να διπλασιάζει τα τέρματα.

Την σκυτάλη πήρε ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος Μασούρας κάνοντας στο 70’ το 3 – 0 για να ακολουθήσει το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μαυροπάνου στο 83’ αλλά και του άσου του Ολυμπιακού στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμορφώνοντας το άνετο και ευρύ 5 – 0 της Εθνικής.

Η Ελλάδα, πλέον έχει 9 βαθμούς σε 5 ματς και τον Οκτώβριο παίζει τα δύο καθοριστικά ματς για την πρόκριση με την Ιρλανδία εκτός έδρας και με την Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ολλανδία κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με 2 – 1 εκτός έδρας επί της Ιρλανδίας. Οι γηπεδούχοι μόλις στο 4ο λεπτό προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιντάχ, όμως στο 19’ ήρθε η απάντηση των οράνιε με τον ίδιο τρόπο με τον Χακπό και στο 56’ ο Βεκχόρστ ολοκλήρωσε την ανατροπή και το σπουδαίο τρίποντο για την Ολλανδία.

Μεγάλο ματς για τον 7ο όμιλο των προκριματικών στην Ποντγκόριτσα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον άσο του Ολυμπιακού Στεφάν Γιόβετιτς. Το Μαυροβούνιο έμεινε ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης νικώντας με 2 – 1 τη Βουλγαρία, με τον Σάβιτς να ανοίγει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, τον Μπορούκοφ να ισοφαρίζει στο 79’ και τον Γιόβετιτς με εντυπωσιακό γκολ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων να χαρίζει τη νίκη στην εθνική του.

Σπουδαία επικράτηση και για την Αλβανία με 2 – 0 επί της Πολωνίας που την έφερε στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου. Ο Ασάνι στο 37’ έκανε το 1 – 0 και ο Ντάκου στο 62’ σφράγισε την πολύτιμη νίκη για την Αλβανία.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ