ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διακοπή, άλλη μια ευκαιρία!

Διακοπή, άλλη μια ευκαιρία!

Η διακοπή του Σεπτεμβρίου, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, συνεχίζεται. Και φέρνει μία ευκαιρία. Μία ακόμη ευκαιρία, για να είμαστε πιο σωστοί. Οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν καταφέρει να βρουν στο 100% τα πατήματά τους, έχουν τώρα άλλη μια ευκαιρία να το πράξουν.

Να δουλέψουν ακόμη περισσότερο, σε σχέση με το πόσο έχουν δουλέψει μέχρι τώρα. Αναμφισβήτητα πολύ. Δεν… ανέχεται κάτι άλλο ο Μαρτίνεθ, έτσι κι αλλιώς. Δεν ανέχεται κάτι άλλο, πέρα από σκληρή δουλειά. Αλλά αυτή η διακοπή έρχεται τώρα και δίνει στον προπονητή του Ολυμπιακού και τους παίκτες που μένουν πίσω, τη δυνατότητα να εργαστούν όλοι μαζί, για να γίνει η ομάδα ακόμη καλύτερη.

ΟΚ, είναι δεδομένο ότι με πολλές απουσίες, δεν δουλεύεις όπως πρέπει. Και το να μένουν πίσω ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν αρκεί για να δουλέψει η ομάδα όλη όπως θέλει και να πάρει αυτό που θέλει, στο 100%, από όλους τους παίκτες.

Παρόλα αυτά, η διακοπή αυτή δίνει χρόνο, σε παίκτες που δεν έχουν καταφέρει να βρουν απολύτως τα πατήματά τους, να μπορέσουν να δουλέψουν ακόμη περισσότερο, με χρόνο και χωρίς πίεση αγώνα, στη μέση.

Αυτό θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν ο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του, σε αυτό το μικρό διάστημα εδώ, το οποίο γίνεται διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Στόχος είναι, ξανά, με την επιστροφή στη δράση η ομάδα να εμφανιστεί ακόμη πιο δεμένη. Και ανεβασμένη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ