ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στη «μάχη» πέντε διεθνείς του Ολυμπιακού!

Στη «μάχη» πέντε διεθνείς του Ολυμπιακού!

Έχουμε διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, όμως πολλοί παίκτες της ομάδας δεν ξεκουράζονται, καθώς εκπροσωπούν τις εθνικές τους ομάδες στις διοργανώσεις τους.

Σήμερα, αγωνίζονται οι πέντε εξ’ αυτών. Πασχαλάκης, Ρέτσος,  Μασούρας, Γιόβετιτς, Σολμπάκεν είναι οι πέντε «ερυθρόλευκοι» που θα υπερασπιστούν τα χρώματα των εθνικών τους ομάδων σήμερα (7/9).

Πρώτη, χρονικά, αναμέτρηση είναι αυτή που δίνει το Μαυροβούνιο του Στέφαν Γιόβετιτς. Ο νέος φορ του Ολυμπιακού δίνει μια σημαντική αναμέτρηση καθώς το Μαυροβούνιο αγωνίζεται στη Λιθουανία (7/9, 19:00), για τα προκριματικά του EURO.

Στις  20:00 αρχίζει η φιλική αναμέτρηση της Νορβηγίας. Ο Όλα Σολμπάκεν αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στο φιλικό απέναντι στην Ιορδανία (20:00).

Κλείνουμε, με τους Έλληνες. Οι Πασχαλάκης, Ρέτσος και Μασούρας παίζει έναν πρόωρο… «τελικό» με την Ολλανδία, στα προκριματικά του Εuro (7/9, 21:45) και θέλουν να πάρουν τη νίκη και να πάρουν προβάδισμα στην βαθμολογία στον δρόμο για την πρόκριση. Ο «Μάσου» είναι πιο σίγουρος ότι θα αγωνιστεί ως βασικός σε σχέση με τους υπόλοιπους δύο «ερυθρόλευκους».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ