ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κασαγκράντε: «Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ερνίκε της Φλαμένγκο»

Κασαγκράντε: «Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ερνίκε της Φλαμένγκο»

Ο Ολυμπιακός, με τη μεταγραφή «βόμβα» του Ντανιέλ Ποντένσε και τη σπουδαία προσθήκη του Στέβαν Γιόβετιτς, «έκλεισε» ουσιαστικά την ενίσχυσή του για τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ενδέχεται να προχωρήσουν σε δύο ακόμα προσθήκες, μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, στις 11/9.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνθρωποι του Θρύλου σκέφτονται να ενισχύσουν το ρόστερ με έναν ακόμα τερματοφύλακα, πίσω από τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Κωνσταντίνο Τζολάκη, καθώς και με έναν αμυντικό μέσο με... διπλό ρόλο (που θα αγωνίζεται και ως στόπερ).

Ωστόσο, σύμφωνα με έναν από τους πιο γνωστούς και έγκυρους ρεπόρτερ στη Βραζιλία, οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του βασικού επιθετικού της Φλαμένγκο, Μπρούνο Ενρίκε (το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο). Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Βενέ Κασαγκράντε αποκάλυψε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ενρίκε, την οποία χαρακτήρισε πολύ καλή (για συμβόλαιο μακράς διάρκειας).

Με τη Φλαμένγκο, από τον Ιανουάριο του 2019, ο 32χρονος επιθετικός, φερόμενος μεταγραφικός στόχος των «ερυθρόλευκων», μετρά 192 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 77 γκολ και 44 ασίστ.

Πηγή: gavros.gr

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ