ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η «τρελή» πρόταση που αρνήθηκε ο Ποντένσε για χάρη του Θρύλου!

Η «τρελή» πρόταση που αρνήθηκε ο Ποντένσε για χάρη του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός, χάρη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατάφερε και απέκτησε ξανά τον σπουδαίο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο διεθνής Πορτογάλος παικταράς, ωστόσο, «έπιασε» και πάλι λιμάνι, αγνοώντας κάθε πρόταση που είχε στα χέρια του από άλλη ομάδα! Και αυτό, διότι ο 27χρονος εξτρέμ λατρεύει τον Θρύλο και δεν το κρύβει, το φωνάζει με κάθε ευκαιρία.

«Είμαι ευτυχισμένος, ήθελα να επιστρέψω εδώ κάποια στιγμή στη ζωή μου. Δεν ήξερα πως θα ήταν τόσο σύντομα, όμως ο πρόεδρος έδωσε τα πάντα για εμένα, για μια ακόμη φορά. Ένιωσα, πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Δεν ήταν μεγάλη η διαδικασία της επιστροφής μου, έγινε μέσα σε μια εβδομάδα και όταν άκουσα για την πιθανότητα της επιστροφής, αμέσως απάντησα πως ήθελα να έρθω. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να έρθει σε συμφωνία και εγώ ήμουν 100% σίγουρος, πως ήθελα να έρθω. Εβλεπα όσα περισσότερα παιχνίδια του Ολυμπιακού μπορούσα, παρακολουθούσα και ήλπιζα πως κάποια στιγμή θα ήμουν και εγώ εδώ. Αγαπώ τον σύλλογο. Έτσι, τον στήριζα κάθε μέρα, ακόμα και όταν ήμουν στη Γουλβς ή στην Πορτογαλία», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος εξτρέμ, κατά την ανακοίνωση της επιστροφής του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ποντένσε φόρεσε ξανά την αγαπημένη του «βαριά» και ένδοξη ερυθρόλευκη φανέλα, κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα. Στην πρώτη του «θητεία» εδώ, ο 27χρονος άσος «δέθηκε» με τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο και τους φιλάθλους του, «μαγεύτηκε» με τη ζωή στην Ελλάδα...

Έτσι, οι Πειραιώτες, έχοντας εξαιρετική σχέση με τον Ποντένσε όλα αυτά τα χρόνια, έκαναν πράξη τη μεγάλη επιθυμία των ΓΑΥΡΩΝ. Με τον Πορτογάλο παικταρά να επιστρέφει στον Ολυμπιακό τρεις σεζόν μετά.

Ο Ποντένσε έκανα τα πάντα για τη μεγάλη επιστροφή του στο λιμάνι. Για να καταλάβετε, ο -αγαπημένος των ΓΑΥΡΩΝ- Πορτογάλος εξτρέμ χάρισε το 20% του συμβολαίου του στη Γουλβς και μάλιστα, είπε «όχι» σε «τρελή» πρόταση που δέχθηκε από την Αραβία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η Αλ Ετιφάκ πρόσφερε επτά εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στον Ποντένσε, όμως... έφαγε «άκυρο», λόγω των «ερυθρόλευκων». Ο Πορτογάλος άσος, δηλαδή, αρνήθηκε τριετές συμβόλαιο από την αραβική ομάδα, με συνολικές απολαβές 21 εκατομμύρια ευρώ (!), αφού ήθελε μόνο την επιστροφή του στον Θρύλο. Από την πρώτη στιγμή, ο Ποντένσε πίεζε για τη μεταγραφή τους στους Πειραιώτες, τονίζοντας χαρακτηριστικά στους ατζέντηδες του: «Μόνο στον Ολυμπιακό θα πάω».

Πηγή: gavros.gr

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ