ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΤΡΕΛΑ! Στον ΘΡΥΛΟ ξανά ο Ποντένσε!

ΤΡΕΛΑ! Στον ΘΡΥΛΟ ξανά ο Ποντένσε!

Τελικά είχε και... γλυκό! Το καλύτερο από όλα το φύλαγε για το τέλος ο Ολυμπιακός που γνωρίζει πως να αποκτά ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι και να... πορώνει τον κόσμο του! Οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους τον Ντανιέλ Ποντένσε!

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι», αφού βρέθηκαν σε προχωρημένες συζητήσεις, για την επιστροφή του Πορτογάλου παικταρά στο Λιμάνι της καρδιάς του, ολοκλήρωσαν το deal. Στο Λιμάνι που αγαπήθηκε όσο λίγοι! Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν ξέχασε ποτέ τον Θρύλο, τον είχε πάντα στην καρδιά του ακόμα και όταν έφυγε για τη Γουλβς και την Premier League.

Οι Πειραιώτες τα έδωσαν όλα για να τον κάνουν ξανά δικό τους, ωστόσο τόσο οι Άγγλοι, όσο και ο παίκτης είχαν στα χέρια τους πολύ μεγάλη πρόταση από την Αραβία. Βέβαια, ο Ποντένσε έχει ως προτεραιότητα την Ευρώπη και φυσικά επέλεξε τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει δεθεί.

Ο Ποντένσε ήρθε για πρώτη φορά στον Θρύλο το καλοκαίρι του 2018. Στα 23 του, έχοντας αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κατέγραψε 41 συμμετοχές και 8 γκολ. Στο πρώτο εξάμηνο της επόμενης σεζόν, του 2019-20 είχε 5 γκολ σε 27 ματς και έτσι σε μιάμιση σεζόν έφτασε να έχει 68 συμμετοχές και 13 γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Με τη Γουλβς, είχε 105 συμμετοχές, με 16 γκολ και εννιά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις!
 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ