ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπιέλ: «Τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα, έχουμε βελτιωθεί πολύ»

Μπιέλ: «Τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα, έχουμε βελτιωθεί πολύ»

Αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού δήλωσε ο Πεπ Μπιέλ, με αφορμή το ματς με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», την Κυριακή (27/8), για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Αρχικά, ο Ισπανός άσος του Θρύλου δήλωσε: «Είναι αλήθεια, πως παίξαμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι (σ.σ. με την Τσουκαρίτσκι), ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ. Ωστόσο, στην Ευρώπη όλες οι ομάδες είναι καλές και πολλές φορές, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Σίγουρα, χρειάζεται να είμαστε καλοί και στην ρεβάνς, για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε».

Με τον «ερυθρόλευκο» παικταρά να συμπληρώνει: «Έχουμε πολλούς παίκτες στην ομάδα, που είναι για χρόνια συνηθισμένοι να το κάνουν αυτό. Να παίζουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Επίσης, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, που μας επιτρέπει να είμαστε σε υψηλό επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις, οπότε θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Τέλος, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί βλέπω πως η ομάδα έχει βελτιωθεί αρκετά. Από την ώρα που ήρθαν οι καινούργιοι προπονητές, νομίζω πως έχουμε βελτιωθεί πολύ σε πολλά πράγματα. Είναι πολύ ικανοποιητικό το γεγονός, πως η ομάδα συνεχώς εξελίσσεται και βλέπω το μέλλον πολύ θετικά. Πιστεύω πως η ομάδα βοηθάει πολύ τους παίκτες να βελτιώνονται. Όταν μια ομάδα πηγαίνει καλά, τότε και ο κάθε παίκτης νιώθει καλύτερα και αυτό φαίνεται στην απόδοση του. Επίσης, έχουμε παίκτες που βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Προσωπικά, νιώθω πολύ καλά φέτος και πιστεύω, πως όσο περνάει ο χρόνος, τα πράγματα θα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ