ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ιμπόρα: «Θέλουμε να χτίσουμε μια καλή ομάδα, με σωστή νοοτροπία»

Ιμπόρα: «Θέλουμε να χτίσουμε μια καλή ομάδα, με σωστή νοοτροπία»

Με δύο γκολ στο τελευταίο μισάωρο, ο Ολυμπιακός λύγισε (2-0) τον Πανσερραϊκό και ξεκίνησε με νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του ματς, ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για την δουλειά που γίνεται στο μεγάλο λιμάνι. Ο έμπειρος χαφ δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με την ομάδα και τις εγκαταστάσεις, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για τη βελτίωση των «ερυθρολεύκων».

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πήρατε όμως τους 3 βαθμούς της νίκης πως, αισθάνεσαι;

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με τους 3 βαθμούς ξέρουμε όμως ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε όμως δεν τα καταφέρναμε και η ώρα περνούσε.

Τελικά πετύχαμε το πρώτο γκολ που μας έδωσε τη δυνατότητα να παίξουμε πιο ήρεμα και έτσι βρήκαμε τρόπο να βάλουμε και δεύτερο. Η αρχή είναι καλή γιατί πήραμε τους 3 βαθμούς όμως πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά».

Μαζί με τον Κίνι ήσασταν οι πρώτοι παίκτες που ήρθατε φέτος στον Ολυμπιακό. Ποια είναι η άποψη σου μέχρι τώρα για την ομάδα;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα και με τις εγκαταστάσεις. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια καλή ομάδα, με σωστή νοοτροπία, να είμαστε ένα γκρουπ. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά ξαναλέω ότι πρέπει να δουλέψουμε γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και με τον καιρό να γίνουμε καλύτεροι».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ