ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τo μεγάλο «συν» του Σκάρπα

Τo μεγάλο «συν» του Σκάρπα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα, ήθελε να ανοίξει την πόρτα για την Ευρώπη και τα κατάφερε, μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ και πλέον μέσω του Ολυμπιακού.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βάλεις στην ζυγαριά την ποιότητα ζωής σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Κι εγώ το σκέφτομαι πολύ. Είναι επαγγελματικό θέμα και επίσης να έχεις αυτή την εμπειρία μακριά από τη χώρα. Νομίζω ότι είμαι στη σωστή ηλικία, ξέρεις; Θέλω να το ζήσω όσο είμαι νέος. Δεν ήθελα να περιμένω μέχρι 40, 50 χρόνια για να ζήσω σε άλλη χώρα. Και δεν ξέρω, ήθελα να γνωρίσω έναν άλλο πολιτισμό» είπε σε συνέντευξη του μέσα στο 2022. Και είχε προαναγγείλει την παρουσία του στην Γηραιά Ήπειρο, σχολιάζοντας: «Πιστεύω ότι η μετακίνηση μου στην Ευρώπη είναι κοντά. Και πιστεύω ότι αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω». Εξάλλου η πόρτα της Εθνικής Βραζιλίας μπορεί να ανοίξει πιο εύκολα. Τόνισε πως: «Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ευρώπη. Φυσικά, η Βραζιλία είναι μια εξαιρετική πύλη για την εθνική ομάδα. Αλλά νομίζω ότι το κύριο πράγμα είναι στην Ευρώπη».

Ο Σκάρπα, έχει το «ατού» πως γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα και αυτό έχει εξήγηση. «Ο πατέρας μου συνήθιζε να ενθαρρύνει εμένα και την αδερφή μου να βλέπουμε αγγλικές ταινίες με πορτογαλικούς υπότιτλους και του αρέσει επίσης η ροκ εν ρολ μουσική. Από μικρό παιδί, έβλεπα τηλεόραση και άκουγα μουσική για να μπορώ να πιάνω τους στίχους και να συνηθίσω τη γλώσσα. Μέχρι τα 15 μου μιλούσα αγγλικά και αυτό είναι κάτι που με βοήθησε» είχε πει ο Λατινοαμερικάνος άσος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ