ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι θέσεις τυφλών για το ματς με την Τσουκαρίτσκι

Οι θέσεις τυφλών για το ματς με την Τσουκαρίτσκι

Όπως σας έχουμε αναφέρει, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρωτοπορεί και είναι η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη, η οποία θα προσφέρει στα άτομα με οπτική αναπηρία την υπηρεσία της ακουστικής περιγραφής σε όλες τις αναμετρήσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Μάλιστα, αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία πήγε εξαιρετικά την περσινή σεζόν και θα συνεχιστεί και φέτος. Έτσι κι αυτή την Πέμπτης (22/8) κόντρα στην Τσουκαρίτσκι, στο Ναό σύμφωνα με την ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, για τις θέσεις τυφλών στην αναμέτρηση με τους Σέρβους.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει του εντός έδρας αγώνα εναντίον της Τσουκαρίτσκι (24/08, 22:00) ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα εκδώσει ημερήσιες, ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού αναγράψουν το ονοματεπώνυμό τους και το Μέσο για το οποίο θα εργαστούν, καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους στη διεύθυνση accreditations@olympiacos.org, με την ένδειξη «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ», μέχρι την Τρίτη 22/08/2023 και ώρα 12:00.

Διαπιστευτικό σύστημα θα λειτουργήσει και για τους φωτογράφους – φωτορεπόρτερ, οι οποίοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους με τον προαναφερθέντα τρόπο. Κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας ή αν σταλεί σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από αυτή που αναγράφεται πιο πάνω.

Η κάθε ονομαστική κάρτα δεν θα μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο συνάδελφο και θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα τα Μέσα πανελλήνιας εμβέλειας και υψηλής αναγνωσιμότητας.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα απαντήσει με e-mail την Τρίτη (22/08) μόνο στα αιτήματα που θα γίνουν δεκτά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ