ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκάρπα: «Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να γίνουμε πρωταθλητές»

Σκάρπα: «Θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να γίνουμε πρωταθλητές»

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Γκουστάβο Σκάρπα, στην αναμέτρηση του Θρύλου με τον Πανσερραϊκό (2-0), για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Βραζιλιάνος αν και βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στον Πειραιά, πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τον Θρύλο και άφησε θετικές εντυπώσεις.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σκάρπα τόνισε ότι είναι χαρούμενος με τη νίκη στο ντεμπούτο του, ενώ σημείωσε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει και πάλι πρωταθλητής ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματά του"Είμαι χαρούμενος, νιώθω καλά, θα προτιμούσα να έχει κόσμο το γήπεδο, ήταν εξαιρετικό παιχνίδι και είμαι χαρούμενος με τη νίκη στο ντεμπούτο μου".

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν: "Να περιμένετε από εμένα σκληρή δουλειά, ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους, αυτός είναι ο στόχος και θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να γίνουμε πρωταθλητές".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: "Οι υποδομές είναι εξαιρετικές, ήρθα εδώ όταν έπαιζα για τη Φόρεστ τον Δεκέμβριο εντυπωσιάστηκα από τις εγκαταστάσεις και το φαγητό. Μου έλειπε το καλό φαγητό και στο προπονητικό κέντρο είναι υπέροχο. Μοιάζει με το βραζιλιάνικο, υπάρχει διαφορετικότητα στις γεύσεις. Είναι εύκολο να το συνηθίσεις".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ