ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έφτασε στην Ελλάδα ο Έσε για τον Ολυμπιακό!

Έφτασε στην Ελλάδα ο Έσε για τον Ολυμπιακό!

Στην Ελλάδα έφτασε ο Σαντιάγκο Έσε το μεσημέρι της Πέμπτης (17/8). Ο Αργεντινός χαφ αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν και αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στη συνέχεια ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και θα ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους». Φυσικά, το επόμενο διάστημα θα τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόταν όλη του τη ζωή στην Ουρακάν, ενώ από το 2020 είναι στην πρώτη ομάδα των Αργεντινών με 121 συμμετοχές, εννέα γκολ και οκτώ ασίστ.

Στα 21 του χρόνια μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις του άξονα στη μεσαία γραμμή κάτι που έχει κάνει σε όλη την καριέρα του μέχρι τώρα.

Βέβαια, οι περισσότερες συμμετοχές του είναι στη θέση του αμυντικού μέσου, αλλά έχει την τάση να πατάει και στην αντίπαλη περιοχή κάτι που τον κάνει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ