ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Λευκός καπνός για Έζε και Σκάρπα, έρχονται άμεσα στην Ελλάδα!

Λευκός καπνός για Έζε και Σκάρπα, έρχονται άμεσα στην Ελλάδα!

Θέμα χρόνου ήταν οι υποθέσεις των Σαντιάγκο Έζε και Γκουστάβο Σκάρπα για τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, ο Θρύλος εντάσσει στο ρόστερ του δύο ποδοσφαιριστές πού μπορεί να αλλάξει εντυπωσιακά το ποιοτικό επίπεδο. Να το ανεβάσει και να προσφέρει νέα στοιχεία στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων». Στοιχεία όπως η φαντασία, η ποιότητα, η δημιουργία.

Μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων, ο Ολυμπιακός πως κατάφερε να έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Ουρακάν για τον Σαντιάγκο Εσέ!

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την Αργεντινή τις τελευταίες ώρες (15/8) οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Όπως γράφουν δημοσιογράφοι από τη Λατινική Αμερική οι ερυθρόλευκοι δίνουν 4 εκατομμύρια δολλάρια στην Ουρακάν η οποία θα διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης, δίχως να αναφέρουν ποσοστό. Έτσι, αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και να έρθει να τελειώσει την μεταγραφή και τυπικά.

Από την άλλη, ο Γκουστάβο Σκάρπα αποτελεί τον εκλεκτό των «ερυθρολεύκων» για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή, με την απόκτησή του να θεωρείται κλεισμένη.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο 29χρονος άσος αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Πέμπτη (17/08) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους».

Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ήθελαν πολύ να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση, καθώς ο Σκάρπα είναι παίκτης που θα δώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, είτε αγωνιζόμενος στη θέση 10 είτε στα άκρα της επίθεσης και κυρίως δεξιά. Ο Μαρτίνεθ τον θέλει, τον υπολογίζει και σκοπεύει να του δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Πλέον είναι στο χέρι του Βραζιλιάνου να δείξει ότι παραμένει παίκτης υψηλού επιπέδου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ