ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Πηγή» δημιουργίας ο Ροντινέι!

«Πηγή» δημιουργίας ο Ροντινέι!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έκανε ντεμπούτο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, στην αναμέτρηση με την Γκενκ, ήταν ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος μπακ που ήρθε πέρυσι στο λιμάνι, στα μέσα της σεζόν, ήταν μάλιστα από τους διακριθέντες των «ερυθρόλευκων» και ήταν αυτός που με την κούρσα του «έφερε» το… λάθος του ΜακΚένζι και το τέρμα του Κώστα Φορτούνη, στη φάση του 1-0.

 Ο «Ρόντι» συνεχίζει τις υψηλές «πτήσεις» που είχε και στα τελευταία φιλικά παιχνίδια και η κούρσα και η… σχεδόν ασίστ που έβγαλε στον «Φόρτου», θύμισε σε μεγάλο βαθμό τη φάση του 1-2 του Ζοάο Καρβάλιο, στο φιλικό επί της Ρέιντζερς στο «Ibrox». Στο επιθετικό σκέλος, ο 31χρονος μπακ δείχνει και εφέτος πως το… έχει σε μεγάλο βαθμό και είναι ένας σύγχρονος «φουλ μπακ». Εξάλλου, τα όσα κάνει είναι μια συνέχεια της προηγούμενης σεζόν, όπου στα play off ήταν κομβικός δημιουργικά για τους «ερυθρόλευκους» και τους βοήθησε στο να «καπαρώσουν» την 3η θέση που έδινε το «καλό εισιτήριο» για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ροντινέι «έφτιαξε» το γκολ του Ρέαμπτσιουκ στο «αιώνιο» ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε βγάλει και τη σέντρα με αποδέκτη τον Σαμασέκου στο «διπλό» επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην αυλαία των play off. Αν τα βάλουμε… όλα κάτω λοιπόν, ο Ροντινέι έχει «φτιάξει» τα τρία τελευταία γκολ του Ολυμπιακού σε επίσημα παιχνίδια. Και σίγουρα αυτό, φανερώνει το πόσο δυναμικός είναι στο επιθετικό σκέλος ο Λατινοαμερικάνος μπακ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ