ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Παπούτσι» από τον τόπο του

«Παπούτσι» από τον τόπο του

Έχουμε και λέμε: Ολυμπιακός-Γκενκ με Φορτούνη, Ρέτσο, Πασχαλάκη, και Μασούρα στην 11άαδα και τους Ντόη, Βρουσάι και Αλεξανδρόπουλο αλλαγές. Αν κάνετε την πρόσθεση θα διαπιστώσετε ότι οι Έλληνες που... ενεπλάκησαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν 7 τον αριθμό. Ξέρετε πόσες φορές πέρυσι ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χρησιμοποιεί 7 Έλληνες πέρυσι σ' ένα παιχνίδι του; Δύο, στο ένα εκ των οποίων βέβαια ήταν κι αδιάφορο.

Το αντίστοιχο που έγινε πέρυσι σε δύο ματς αναφορικά με το ελληνικό στοιχείο. Ξέρετε σε ποιό ματς; Στο τελευταίο, αδιάφορο και αποκαρδιωτικό των ομίλων του Europa League με τη Νανν στο Καραϊσκάκη, όπου στους βασικούς Τζολάκη, Βρουσάι, Ανδρούτσο, Ρέτσο, και Καλογερόπουλο και προστέθηκε ως αλλαγή και ο νεαρός Σαπουντζής. Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με 1-0 χάρη στο γκολ του Ανδρούτσου.

Καταλαβαίνουμε όλοι ωστόσο τις διαφορές. Με τη Γκενκ τώρα έπαιξαν 7 σ' ένα σημαντικό ματς που έκρινε μια πρόκριση, πέρυσι το καλύτερο ήταν 7 σε δύο ματς χωρίς τεράστιο ενδιαφέρον.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ