ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κέρδισε χρόνο και ψυχολογία…

Κέρδισε χρόνο και ψυχολογία…

Δύο 24ωρα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 απέναντι στη Γκενκ και διαβάζοντας τα social media καταλαβαίνει κανείς ότι η νίκη έχει πολλαπλά κέρδη και όχι τόσο η εμφάνιση για τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, δύο σημαντικά στοιχεία για τον Θρύλο από το ματς αυτό, είναι ο χρόνος και η ψυχολογία που κέρδισε η ομάδα από την... γκρίνια!

Το καταλαβαίνει κανείς αυτό βλέποντας τα social media. Δεν υπάρχει πλέον αυτή η καχυποψία και η γκρίνια που υπήρχε προηγούμενες ημέρες. Αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έβγαλε καλό πρόσωπο στο πρώτο ματς με τη Γκενκ και έδειξε ότι δεν είχε καμία σχέση η ομάδα αυτή με κάποια προηγούμενα φιλικά.

Φυσικά δεν πάτησε ξαφνικά τον διακόπτη ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και άλλαξε όλη η ομάδα την εικόνα της, αλλά οι παίκτες όλο αυτό το διάστημα δούλεψαν σκληρά στο Ρέντη και παράλληλα ο Ισπανός τεχνικός από την πλευρά του είχε μία σταθερή ενδεκάδα στο μυαλό του και την εφάρμοσε στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση.

Όπως ήταν λογικό σε προηγούμενα φιλικά ο κόουτς έκανε πολλές αλλαγές, γιατί και ο ίδιος ήθελε να κάνει τις δοκιμές του, αλλά παράλληλα να δει και ποιοι παίκτες του κάνουν και ποιοι όχι για να κάνει και τις απαραίτητες εισηγήσεις στη διοίκηση.

Ο Θρύλος δεν έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Δεν είχε καλή ανάπτυξη και επιθετικά για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ακίνδυνος ο Ολυμπιακός. Βέβαια από την άλλη κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που ήταν καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός κέρδισε χρόνο και συνεχίζει να χτίζεται με ηρεμία έχοντας μία εβδομάδα μπροστά του να βελτιωθεί κι άλλο. Και φυσικά είναι ξεκάθαρο ότι μέχρι το τέλος των μεταγραφών η ομάδα έχει ανάγκη από ποιοτικές προσθήκες που θα τον αλλάξουν και ταχύτητα.

Η ομάδα έχει τους στόχους της στον αγωνιστικό χώρο, όπως το ίδιο και έξω από αυτόν. Και προσπαθεί να τελειώσει άμεσα τα ανοικτά θέματα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ