ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το ίδιο και ακόμα καλύτερα στη ρεβάνς!

Το ίδιο και ακόμα καλύτερα στη ρεβάνς!

Σε θέση οδηγού για τα πλέι οφ του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά το 1-0 επί της Γκενκ, στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πολύ καλή αμυντική εικόνα και πήραν αυτό που ήθελαν και πηγαίνουν στο Βέλγιο, την προσεχή Πέμπτη (17/8, 21:00) με στόχο να σφραγίσουν την πρόκριση.

Βέβαια, το γεγονός πως ο Θρύλος έβαλε τον εαυτό του σε θέση οδηγού ενόψει της ρεβάνς, δεν «λέει» απολύτως τίποτα. Για την ακρίβεια, καλείται να παίξει το ίδιο και στο δεύτερο παιχνίδι, να παρουσιάσει την ίδια διάθεση και όρεξη που έδειξαν οι παίκτες της ομάδας στο Καραϊσκάκη και ακόμα καλύτερα να πάρει το «διπλό». Κάθε νίκη, άλλωστε, είναι σημαντική. Τόσο για τον ίδιο τον Ολυμπιακό, όσο και για την Ελλάδα, στην προσπάθεια που γίνεται να διατηρηθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στη λίστα της UEFA.

Όπως και να ‘χει, λοιπόν, ακόμα και αν ο Ολυμπιακός έχει το ισχνό προβάδισμα με το «εύθραυστο» 1-0, για την πρόκριση πλέι οφ, οφείλει να παρουσιαστεί με την ίδια σοβαρότητα, συγκέντρωση και διάθεση και στο Βέλγιο για να πάρει ό,τι και στον πρώτο αγώνα: τη νίκη...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ