ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κοντά σε Ορτέγκα ο Ολυμπιακός!

Κοντά σε Ορτέγκα ο Ολυμπιακός!

Σε πολλά μέτωπα στο ποδοσφαιρικό «παζάρι» κινείται ο Ολυμπιακός, ο οποίος «φουλάρει» για αριστερό μπακ, μετά την αποχώρηση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Σύμφωνα με σημερινό (12/8) δημοσίευμα, ο Θρύλος βρήκε τον «εκλεκτό» για τη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού. Από ώρα σε... ώρα, η ομάδα του Πειραιά φέρεται να «κλείνει» τον Φρανσίσκο Ορτέγκα της Βελέζ!

Ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Αντόνιο Κορδόν, είχε «κλεισμένο» τον Ισπανό Σέρχι Καρντονά της Λας Πάλμας, όμως θεώρησε καλύτερη περίπτωση αυτή του «έτοιμου», πιο έμπειρου και φυσικά, πιο ακριβού Ορτέγκα, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Μάλιστα, ο 24χρονος Αργεντινός μπακ (14 ματς με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Αργεντινής) ζήτησε από τη Βελέζ την αποδοχή της πρότασης των Πειραιωτών! Με τον Ορτέγκα να επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη και τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο, τον Ολυμπιακό.

Ο Ορτέγκα, που όπως φαίνεται, «κλείνει» στον Θρύλο, αγωνίζεται χρόνια σε υψηλό επίπεδο, με παρουσίες στα ημιτελικά των Copa Libertadores και Copa Sudamericana με την Βελέζ, με την οποία μετρά 153 συμμετοχές, με τρία γκολ και 12 ασίστ. Ο 24χρονος, παρότι επιθετικογενής μπακ, θεωρείται «σκύλος» στην άμυνα, είναι ταχύτατος και ταιριάζει στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ