ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τελειώνει» του Καρντονά στον Ολυμπιακό!

«Τελειώνει» του Καρντονά στον Ολυμπιακό!

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα. Συγκεκριμένα, από χθες (8/8) το βράδυ, στην Ισπανία θεωρούν «κλεισμένη» τη μεταγραφή του Σέρχι Καρντονά στον Θρύλο!

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν με την Λας Πάλμας στα 2,2 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο αριστερό μπακ. Με τους Πειραιώτες να «παλεύουν» να «τελειώσουν» τη μεταγραφή του Καρντονά, σήμερα (9/8), με «φόντο» τη λίστα, για τα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League με την Γκενκ.

Όσον αφορά στο συμβόλαιο του παίκτη, οι Πειραιώτες του προσφέρουν σχεδόν 800 χιλ. ευρώ το χρόνο, σύμφωνα -πάντα- με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Να σημειωθεί, ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήθελε σαν «τρελός» τον Ισπανό μπακ στον Ολυμπιακό, όπως και το περασμένο καλοκαίρι, που ήταν στην Εσπανιόλ.

Μάλιστα, την περασμένη διετία, ο Καρντονά ήταν ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη Λας Πάλμας, παίζοντας πάνω από 70 ματς συνολικά. Πέρυσι, ο Ισπανός άσος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στη La Liga 2, αφού αγωνίστηκε σε 41 ματς με την Λας Πάλμας, μετρώντας ένα γκολ και τέσσερις ασίστ (σε 3.184 αγωνιστικά λεπτά).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ