ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θα «κοχλάζει» το Καραϊσκάκη με Γκενκ!

Θα «κοχλάζει» το Καραϊσκάκη με Γκενκ!

Με την αμείωτη στήριξη και τη φωνή του «ερυθρόλευκου» κόσμου, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Γκενκ, την Πέμπτη (10/08, 22:00), στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Μάλιστα, η κινητικότητα των οπαδών του Θρύλου σχετικά με τα εισιτήρια του πολύ σημαντικού ματς κόντρα στους Βέλγους είναι αρκετά έντονη. Κι αυτό, γιατί έχουν κάνει «φτερά» ήδη 24.000 «μαγικά χαρτάκια» για τον πρώτο «τελικό» με την δευτεραθλήτρια Βελγίου, κάτι που σημαίνει πως το Καραϊσκάκη αναμένεται κατάμεστο!

Έτσι, τα «ερυθρόλευκα» εισιτήρια φεύγουν «αέρα» και ο Ναός θα «κοχλάζει», στο πρώτο φετινό ευρωπαϊκό και επίσημο παιχνίδι του Θρύλου. Με τον κόσμο να αναμένεται να δώσει ξανά τον καλύτερο το εαυτό, ώστε η ομάδα να πάρει την απαραίτητη ώθηση και να κάνει την Γκενκ να γονατίσει στο Φάληρο. Άλλωστε, το έχουν καταφέρει ουκ ολίγες φορές οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Φυσικά, η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το ίντερνετ όλο το 24ωρο έως την έναρξη του αγώνα. Από τα εκδοτήρια, την Τετάρτη (9/8) 10:00-18.00 και την Πέμπτη (10/8) από τις 10:00 έως τη σέντρα του αγώνα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ