ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το… πάνω χέρι στο κέντρο!

Το… πάνω χέρι στο κέντρο!

Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ ενισχυμένο κέντρο μετά και από τις προσθήκες των Βιθέντε Ιμπόρα και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Αμφότεροι βρίσκονται και στη λίστα για τα παιχνίδια με την Γκένκ και ο μεν πρώτος έκανε μεγάλο μέρος και της προετοιμασίας στην Αυστρία, ενώ ο δεύτερος «μπήκε» ήδη σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ανεβάζει συνεχώς «στροφές».

Γενικότερα, από τη μεσαία γραμμή, θα κριθούν πολλά σε ό,τι αφορά την πρόκριση απέναντι στους Βέλγους. Και εκεί η ομάδα του Βούτερ Βράνκεν μπορεί να έχει εξίσου πολλές ποιοτικές επιλογές, αλλά η απουσία του Μπράιαν Χέινεν, είναι πάρα πολύ σημαντική. Και φάνηκε σε μεγάλο βαθμό και στον επαναληπτικό με την Σερβέτ, όπου και αποχώρησε στο 5ο μόλις λεπτό με τραυματισμό, μετά από το σκληρό μαρκάρισμα του Κριβελί, που τον έστειλε και… εκτός αγωνιστικού χώρου με κόκκινη κάρτα.

Πάντως, για να καταλάβει κανείς τι σημαίνει Χέινεν για την Γκένκ, αρκεί να αναφέρουμε πως στα 26 του χρόνια, έχει «φάει» όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα με τα χρώματα αυτής της ομάδας. Δεν είναι τυχαία ο αρχηγός της και συνολικά έχει «σαρώσει» σε συμμετοχές, τέρματα και ασίστ, ενώ σκόραρε και στο πρώτο ματς πρωταθλήματος της Γκένκ. Συνολικά έχει «μετρήσει» 262 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, ενώ 28 φορές έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και ο αριθμός των «σερβιρισμάτων» του, είναι περίπου ο ίδιος (27). Μπορεί εύκολα λοιπόν κάποιος να καταλάβει πως ένας παίκτης που κοστολογείται στα 11 εκατ. ευρώ, σε μια τόσο νευραλγική θέση, θα είναι απουσία που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ