ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δηλώνει την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού ο Μαρτίνεθ

Δηλώνει την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού ο Μαρτίνεθ

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, καθώς μέχρι το φινάλε της, ο Ολυμπιακός θα δηλώσει στην UEFA την ευρωπαϊκή λίστα, για τα ματς με την Γκενκ. Δεν θα είναι τελική, θα έχει δικαίωμα για αλλαγές μέχρι και την παραμονή του αγώνα με την ομάδα από το Βέλγιο την Πέμπτη (10/8). Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στο πως θα καταφέρει να περάσει τη Γκενκ και να συνεχίσει στα προκριματικά του Europa League, με στόχο να προκριθεί στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει μερικούς «σίγουρους», αλλά και μερικούς που δεν θα υπολογίζει στα ματς με την Γκενκ, αλλά και μετέπειτα.

Ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει στην ευρωπαϊκή λίστα τα νέα αποκτήματα, αλλά και τον Ελ Κααμπί, η οποία θα δηλωθεί έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής χωρίς αυτόν. Ωστόσο, η UEFA δίνει το δικαίωμα στις ομάδες να κάνουν μέχρι δύο αλλαγές 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι τους κι έτσι αυτό πρόκειται να συμβεί και με τον Ελ Κααμπί μέχρι την Τετάρτη.

Όλα θα φανούν το βράδυ, εδώ κάνουμε μόνο εικασίες, με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα και στα φιλικά, αλλά και με την αίσθηση που παίρνουμε ως τώρα, για τις προτιμήσεις του Μαρτίνεθ. Αναμονή και σύντομα θα έχουμε τη λίστα αναλυτικά, για να τα αναλύσουμε όλα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ