ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Χωρίς προπόνηση στα πέναλτι»

«Χωρίς προπόνηση στα πέναλτι»

ΗΓκένκ θα φιλοξενήσει την Σερβέτ, σε μια αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 και στόχος της ομάδας του ΒούτερΒράνκεν είναι η πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής των Βέλγων πάντως, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως: «Δεν έχουμε προπονηθεί επιπλέον στα πέναλτι. Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να σουτάρει σε πέναλτι. Είναι μόνο οι συνθήκες που το κάνουν δύσκολο. Δεν μπορείς να το προσομοιώσεις σε μια προπόνηση. Αλλά δεν θέλουμε να το αφήσουμε να φτάσει στα πέναλτι». 

Παράλληλα, για τους Ελβετούς υπογράμμισε πως: «Η Σερβέτ έχει έναν πολύ άμεσο τρόπο να παίζει ποδόσφαιρο, με παιδιά στη μεσαία γραμμή με τεράστια εργασιακή ηθική και πολύ όγκο. Θα πρέπει να φέρουμε την ποιότητά μας στο παιχνίδι μόνοι μας». 

Να σημειωθεί πως η αποστολή της Γκενκ απαρτίζεται από τα 24 παρακάτω ονόματα: Vandevoordt, VanCrombrugge, Leysen, Munoz, Preciado, Cuesta, Kongolo, McKenzie, Sadick, Kayembe, Arteaga, Hrosovsky, Galarza, Ouattara, Heynen, AitElHadj, ElKhannouss, Sor, Paintsil, Trésor, Fadera, Arokodare, Oyen, BonsuBaah. 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ