ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μπιέλ και η «χημεία» με Φορτούνη

Ο Μπιέλ και η «χημεία» με Φορτούνη

Πολλές ήταν οι στιγμές που κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο Κώστας Φορτούνης με τον Πεπ Μπιέλ αποτέλεσαν ένα όμορφο «δίδυμο». Και δεν το λέμε για αγωνιστικούς λόγους μόνο, αλλά και για εξωαγωνιστικούς, αφού ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» σε αρκετές περιπτώσεις να πανηγυρίζουν μαζί ακόμα και τέρματα στις… προπονήσεις.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό οι δύο ποδοσφαιριστές να έχουν καλή «χημεία», αφού είναι και οι δύο παίκτες με τη μεγαλύτερη ποιότητα. Μάλιστα πολλές φορές «άλλαζαν» θέσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού ο Μπιέλ μπορεί να ξεκινήσουμε στα άκρα της «φροντ λάιν» και ο Φορτούνης πίσω από τον επιθετικό (Ελ Αραμπί), αλλά υπήρχαν και περιπτώσεις όπου έβλεπες τον Ισπανό στην… πλάτη του φορ και τον «Φόρτου» να πηγαίνει στις πτέρυγες.

Οι δύο παίκτες πρέπει να τονίσουμε πως και πέρυσι έβγαλαν κάποιες πολύ καλές συνεργασίες και μόνο τυχαίο δεν είναι πως ο Κώστας Φορτούνης «έφτιαξε» τρία γκολ του Μπιέλ, έστω και σε κάποια εντός έδρας ματς με πιο αδύναμους αντιπάλους, όπως στο 5-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, στο 6-0 με τον Λεβαδειακό και στην «πεντάρα» επί του Βόλου στα πλέι οφ. Αν ο Κώστας μάλιστα δεν έχανε και το πρώτο «μισό» της σεζόν, τότε ο Μπιέλ θα μπορούσε να… αυξήσει το λογαριασμό του στο σκοράρισμα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ