ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Aποχώρηση με… θόρυβο!

Aποχώρηση με… θόρυβο!

Ήδη η αποχώρηση του Νικολάς Φρέιρε από την Πούμας του Μεξικού με προορισμό την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, έχει γίνει μεγάλο θέμα στα media από το Μεξικό. Μάλιστα, η ιστοσελίδα «futboltotal», στάθηκε στους πέντε παίκτες που δεν είναι από τη χώρα, οι οποίοι «θυσιάστηκαν» για το Apertura του 2023.

Oυσιαστικά αναφέρεται πως στο Μεξικό, κάποιες ομάδες αναγκάστηκαν να αδειάσουν θέσεις ξένων λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στο πρωτάθλημα και αρκετοί είναι εκείνοι που αποχώρησαν για άλλα πρωταθλήματα. Ο λόγος της παραχώρησής του στην ομάδα του Πειραιά, ήταν διαφορετικός από άλλες περιπτώσεις, αλλά στη σχετική λίστα ο Αργεντινός σέντερ μπακ ξεχωρίζει.

Υπογραμμίζεται πως αρκετοί σύλλογοι όπως η Τίγκρες, η Μοντερέι, η Αμέρικα και η Πούμας, μεταξύ άλλων , έχουν αγωνιστεί πολύ για να μπορέσουν να βγάλουν τους ποδοσφαιριστές τους. Άλλοι απλώς «κόπηκαν» και προειδοποιήθηκαν εκ των προτέρων ώστε να αναζητήσουν έναν νέο προορισμό για την καριέρα τους.

Για τον 29χρονο στόπερ των Πειραιωτών, υπήρξε η αναφορά πως: «Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός βρισκόταν στην ομάδα της Πούμας. Ωστόσο, κατάφερε να υπογράψει στον Ολυμπιακό, στην Ελλάδα»

Αναφορικά με τα υπόλοιπα τέσσερα ονόματα που παρουσιάζονται στον σχετικό πίνακα, είναι αυτά του Χιλιανού Λιχνόφσκι, του συμπατριώτη του Ιβάν Μοράλες της Κρουζ Αζούλ, του Ρότζερ Μαρτίνες που κατάγεται από την Κολομβία και αποχώρησε από την Αμέρικα, όπως και του Σέλσο Ορτίθ, του Παραγουανού χαφ, ο οποίος έφυγε από την Μοντερέι επειδή πήγε εκεί ο Σέρχιο Κανάλες.

 Γενικότερα, η αποχώρηση του Νικολάς Φρέιρε με προορισμό την Ευρώπη, έκανε… θόρυβο στο Μεξικό και είναι μια ακόμα επιβεβαίωση πως ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα έναν σέντερ μπακ που θα ηγηθεί της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας. Υπενθυμίζεται πως ο Φρέιρε μπήκε αμέσως και στην αποστολή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τις αναμετρήσεις με την Ρέιντζερς και την Νόριτς στην Βρετανία, δείχνοντας το πόσο πιστεύει

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ