ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δυνατή πρόβα με Νόριτς!

Δυνατή πρόβα με Νόριτς!

Ευκαιρία για νέα χρήσιμα συμπεράσματα θα έχει το Σάββατο το απόγευμα (17:00) ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Και αυτό, διότι ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό κόντρα στην Νόριτς.

Μετά την «τριάρα» επί της Ρέιντζερς (1-3) μέσα στο «Ibrox», όπου οι Πειραιώτες εντυπωσίασαν και έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση ως τώρα, τώρα δοκιμάζονται απέναντι στη αγγλική ομάδα, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να θέλει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του.

Τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά παιχνίδια, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα, όσον αφορά την ετοιμότητα τους ενόψει των προκριματικών του Europa League, κάτι που σκοπεύουν να κάνουν και το Σάββατο, το απόγευμα

Οι Άγγλοι είναι σαφώς πιο έτοιμοι από τους «ερυθρόλευκους», καθώς σε λίγες ημέρες ξεκινούν τις υποχρεώσεις της στην Championship κόντρα στη Χαλ εντός έδρας. Κάτι που σημαίνει πως για τα «καναρίνια» είναι και η τελευταία πρόβα τζενεράλε των «καναρινιών».

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, λοιπόν, προ ημερών έβγαλε εξαιρετική εικόνα στο πιο δυνατό της παιχνίδι, δείχνοντας πολλά από τα στοιχεία που θα ήθελε ο Ισπανός τεχνικός να δει και δουλεύει τόσο καιρό. Καλή κυκλοφορία και ανάπτυξη, σωστό και οργανωμένο πρέσινγκ, όπως και καλή δημιουργία.

Μετά το ματς με τη Νόριτς οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, όπου την Τετάρτη θα δώσουν ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Ρέντη, το οποίο και θα αποτελέσει επί της ουσίας το τελευταίο τεστ των Πειραιωτών πριν τα παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ