ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο… καλοκαιρινός Μασούρας!

Ο… καλοκαιρινός Μασούρας!

Ο Γιώργος Μασούρας, απέδειξε και στο «διπλό» επί της Ρέιντζερς στο «Άιμπροξ» πως είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή η πιο αξιόπιστη λύση που έχει ο Ολυμπιακός στα άκρα της επίθεσης. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να… αμφισβητήσει την ποιότητα που έχει ο Πεπ Μπιέλ. Αλλά ο Ισπανός επιθετικός έχει δείξει πως «βολεύεται» κυρίως παίζοντας πίσω από τον φορ και όχι στα «φτερά» της «φρόντ λάιν» όπου τον… προορίζει και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

 Για τον Μασούρα πολλές φορές έχουν υπάρξει… σειρήνες από την Τουρκία, αλλά το ταξίδι για τη γειτονική χώρα, ο Έλληνας άσος δεν το έκανε ποτέ και παραμένει κάτοικος μεγάλου λιμανιού. Ο Μαρτίνεθ τον υπολογίζει για βασικό και στη φάση των προκριματικών και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως σε τέτοια «νοκ άουτ» παιχνίδια, ο Έλληνας άσος το… έχει.

 Πέρυσι όπου ο Ολυμπιακός πέρασε πολύ… δύσκολα μετά από τη συντριβή και τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα, ο Μασούρας έδωσε πολύτιμες βοήθειες στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, είτε σκοράροντας είτε δίνοντας ασίστ. Για παράδειγμα στο 2-2 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας «έφτιαξε» και τα δύο γκολ των Πειραιωτών, ενώ γκολ σημείωσε και στο 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Φάληρο. Πολλές φορές τα γκολ και οι ασίστ που έχει δώσει ο Έλληνας επιθετικός στο διάστημα αυτό ήταν κομβικές για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, όπως με την Νέφτσι Μπακού και με την Μπασακσεχίρ!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ