ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το όνειρο και τα κίνητρα του Φρέιρε στον Ολυμπιακό!

Το όνειρο και τα κίνητρα του Φρέιρε στον Ολυμπιακό!

Την Τρίτη (25/7) το μεσημέρι, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικολάς Φρέιρε, ολοκληρώνοντας ένα σημαντικό μεταγραφικό «χτύπημα». Ο Θρύλος, με την προσθήκη του Αργεντινού στόπερ, «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο ένα από τα «κενά» στην άμυνά του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Φρέιρε ήταν ψηλά στη λίστα του αθλητικού διευθυντή των Πειραιωτών, Αντόνιο Κορδόν. Με τον Ισπανό «ποδοσφαιράνθρωπο» να κάνει πράξη τη μεγάλη επιθυμία του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ντύνοντας στα «ερυθρόλευκα» τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο -ύψους 1,87μ.- στόπερ αποχώρησε από την Πούμας, στην οποία ήταν αρχηγός, δέχθηκε πολλές προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας, της Αργεντινής (Ιντεπεντιέντε), της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο «ψήφισε» Ολυμπιακό!

Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, με ισπανικό διαβατήριο, είναι «θηρίο», ηγετική φυσιογνωμία, με αρχηγικά χαρακτηριστικά και ταιριάζει «γάντι» στη φιλοσοφία του Θρύλου. Με τον Φρέιρε να ανεβάζει επίπεδο την άμυνα των Πειραιωτών.

Μάλιστα, ο 29χρονος στόπερ βρίσκεται στη Σκωτία, μαζί με την υπόλοιπη «ερυθρόλευκη» αποστολή για το αυριανό (26/7) φιλικό με την Ρέιντζερς και στη συνέχεια, για αυτό του Σαββάτου (29/7) με τη Νόριτς στην Αγγλία. Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού με το... καλημέρα ο Φρέιρε!

Υπενθυμίζεται, ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο νέος «βράχος» του Θρύλου αγωνίστηκε στην Πούμας, στην οποία λατρεύτηκε ως αρχηγός, μετρώντας 129 συμμετοχές, με έξι γκολ και δύο ασίστ. Ο Φρέιρε, που χαρακτήρισε ως όνειρο τη μεταγραφή τους στην ομάδα του Πειραιά, «μεγάλωσε» στην Αρχεντίνος Τζούνιος, με την οποία μέτρησε 96 ματς έως το 2017, όταν και μετακόμισε στην Τόρκε από την Ουρουγουάη, ενώ έπειτα, αγωνίστηκε στην Ολλανδία, με την Τσβόλε (21 ματς, ένα γκολ, τέσσερις ασίστ), αλλά και στις Παλμέιρας και Ντεπορτίβο Κίτο.

Ο Φρέιρε έκανε το όνειρό του πραγματικότητα με τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες και δήλωσε: «Όταν άκουσα το ενδιαφέρον, ένιωσα μεγάλη χαρά. Μου ήρθαν πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό και σας μιλάω σοβαρά, μέσα από την καρδιά μου, ήταν ένα όνειρο για εμένα και για όλη μου την οικογένεια. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ, είναι ένα όνειρο για εμένα, θα τα δώσω όλα για αυτή την φανέλα».

Μετά το πέρασμα του από την Τσβόλε, ο Φρέιρε έχει, με την ερυθρόλευκη φανέλα, τη δεύτερη «ευκαιρία» του στην Ευρώπη. «Γουστάρει» που βρίσκεται στον Ολυμπιακό ο Αργεντινός, έχει πολλά κίνητρα. Τέτοιους παίκτες θέλει ο Θρύλος, σαν τον Φρέιρε!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ